Splošno o WOTRA

Naša velika prednost je v našem interdisciplinarnem pristopu, v dobrem poznavanju sodobnih orodij in tehnologij ter v našem dobro razvitem poslovnem ekosistemu z dostopm do velikega števila strokovnjakov in partnerjev po vsem svetu. Zato lahko ponudimo storitve v različnih oblikah, ki so strateško pomembne za vašo rast, pa tudi za trajnostne sodelovalne in partnerske odnose, kar hkrati znatno prispeva tudi k splošni blaginji družbe.

Izpostavljamo


  • Na trgu smo že od leta 2002.

  • Sodelovali smo pri svetovalnih in drugih projektih v 27 državah.

  • V povprečju smo 67% prihodkov ustvarili od tujih in 33% od lokalnih kupcev.

  • V našem poslovnem ekosistemu imamo več kot 500 strokovnjakov in partnerjev iz različnih strokovnih področij in držav.

  • Razvili smo močno spletno prisotnost v vseh večjih družbenih omrežjih, pa tudi preko lastnih spletnih mest, portalov in spletnih trgovin.


  • Vse naše storitve je možno izvajati na daljavo.

Naša vizija

POSLOVNI EKOSISTEM

Že vrsto let razvijamo lasten poslovni ekosistem, v katerem združujemo znanja večih strokovnih področij z namenom nudenja enotne centralizirane ponudbe. To je mogoče doseči le v sodelovanju s skupino strokovnjakov iz lokalnega in mednarodnega okolja. Naša vizija je postati prepoznavno mednarodno poslovno-podporno središče, ki je sposobno ponuditi podporo podjetjem vseh velikosti na vseh stopnjah razvoja.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani se strinjate z našo politiko uporabe piškotkov. Sprejmem Več info