Prodajne poti

Poleg klasičnih prodajnih poti je na voljo veliko število spletnih prodajnih poti in z njimi povezanih orodij. Pomagamo vam razširiti vaše poti in s tem povečati poslovno rast.

Amazon prodaja
Spletne tržnice

Pomagamo vam pri vzpostavitvi prodaje v spletnih tržnicah. Na osnovi vaših preferenc prevzamemo v upravljanje celoten projekt ali pa usposobimo in mentoriramo vaše sodelavce.

Mednarodni trgi

Podpiramo vas pri vstopu na nove trge v katerikoli fazi vašega razvojnega cikla. Glede na vašo trenutno pripravljenost vstopa na nov ciljni trg predlagamo nadaljnje korake.

Finančni viri

Svetujemo vam o možnostih financiranja vašega projekta, kakšne strategije izbrati ter kako projekt pripraviti, da bo izpolnjeval kriterije posameznega finančnega vira.

digitalizacija
Digitalizacija

Digitalizacija vključuje širok spekter dejavnosti in je vseprisotna. Podpiramo vas pri razumevanju sodobnih digitalnih trendov ter razvoju in uporabi sodobnih rešitev.

poslovna partnerstva
Partnerstva

Ustvarite vašo konkurenčno prednost s pomočjo inovativnih sodelovalnih poslovnih modelov. To bi morala biti vaša glavna strateška prioriteta. Pri tem vam lahko pomagamo.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani se strinjate z našo politiko uporabe piškotkov. Sprejmem Več info